3 Dagers Intensivkurs i Rosenbevegelser

Åpent for alle, ingen forkunnskaper nødvendig

• Starter Mar 12
  • 4,500 Norwegian kroner
  • Core Balance, Rosenborggata 9C, 0356 Oslo

Tjenestebeskrivelse

Intensivkurs i Rosenbevegelser kan tas som en del av utdannelsen til instruktør, men er også åpne for alle som vil vite mer om hvordan våre bevegelsesmønstre påvirker oss mentalt og emosjonelt. Undervisningen er variert, mye bevegelse for hele kroppen, praktisk og følelsesmessig anatomi, samt mulighet for å sette ord på det som skjer i kropp og sinn. En times lunsjpause hver dag i tillegg til pauser ved behov.

Kommende økter

Påmelding- og avbestillingsvilkår

Personvernerklæring og GDPR: https://www.rosenmetoden-skolen.no/personvern-og-gdpr Påmelding- og avbestillingsvilkår: https://www.rosenmetoden-skolen.no/pamelding-og-avbestillingsvilkar Angrerett: Du har i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager fra den dag du får vår bekreftelse på din påmelding ved påmelding innen 1 måned før kursstart/utdannelsesstart. Har du spørsmål eller vil avmelde din påmelding kan du sende oss en mail på admin@rosenmetoden-skolen.no Angi dato for kurset / utdannelsen samt navnet på kurset og inkluder dine personopplysninger. Husk å oppgi til hvilken konto tilbakebetalingen skal skje. Du har da rett til å få tilbakebetalt hele summen du har betalt inn, unntatt påmeldingsavgiften (NOK 1000), ved påmelding og betaling innen 1 måned før kursstart/utdannelsesstart. Etiske Regler: For elever på kurs i Rosenmetoden. - Lærere, veiledere, terapeuter og praksiselever er underlagt etiske regler fra Norske Rosenterapeuters Forening og/eller The Rosen Institute. - Elevene inntar et ”yrkesmessig” forhold til hverandre i forbindelse med å respektere tillit og å overholde taushetsplikt. - Elevene søker etter beste evne å oppfatte, forstå og respektere hverandres behov for integritet. - Elevene benytter ikke sine medelever for å tilgodese egne behov. - Det utføres ikke andre behandlingsformer under trening på kursene. - Det gis respekt for andres samfunnsstilling, livssyn, etnisk bakgrunn, kjønn og seksuell legning. - Elevene uttaler seg ikke nedsettende om andre utenom kursene. - Elevene har ikke anledning til å utgi seg for å være terapeuter før grunnutdanningen er gjennomført og man kan kalle seg ”Praksiselev i Rosenmetoden”. - Eleven er seg bevisst at hun/han representerer utdanningen i Rosenmetoden og følger ovenstående etiske regler.

admin@rosenmetoden-skolen.no

Brannfjellveien, Oslo, Norway

Rosenmetoden Utdanning Norge AS

info@rosenmetoden-skolen.no